Halam Utama

Selamat datang ke blog kami terlebih dahulu kami mengucapkan ribuan terima kasih atas kesudian anda semua untuk membaca serba sedikit pengenalan diri kami. Disini kami ingin menghebahkan serba sedikit tentang kebolehan dan juga  pengetahuan kami  dalam dunia photographer  yang  telah saya ceburi selama 3 tahun.
Selain menjadi photographer untuk  hari perkhawinan dan juga hari pertunangan, kami juga ada menyediakan perkhidmatan untuk membuat broacher, pengiklanan ,business card,kad undangan perkhawinan yang  mengikut kehendak pelanggan yang inginkan kelainan, selain itu para pelanggan boleh juga memberi perkongsi pendapat mereka mengikut corak dan citarasa pelanggan. Tersebut dimana ia  boleh diadaptasikan daripada phothographer. untuk pelanggan kami yang inginkan perkhidmatan tersebut.
Kami bergerak sebagai phothographer berkumpulan, dan kami menjalankan kerjaya kami sebagai photographer dikawasan Kelantan dan juga Terengganu. Sekiranya anda semua berminat untuk mendapatkan perkhidamtan  photographer kami, anda boleh menghubungi kami pada bila-bila masa.


Perkhidmatan yang disediakan oleh syarikat ini ialah memberi cadangan dan pandangan mengenai rekabentuk(Design) dan jenis(Type) bangunan kepada pelanggan yang ingin membina rumah atau bangunan yang bertujuan digunakan untuk peribadi ataupun untuk hal-hal lain. Selain itu, syarikat ini juga ada menyediakan perkhidmatan untuk pelangan yang ingi mengubah suai bangunan (Renovation),memperbaharui bangunan dan jaga memperbaiki bahagian-bahagian bangunan yang rosak.
Syarikat ini jaga ada menyediakan perkidmatan untuk mengukur dan melukis semula (Measured drawing) betuk-bentuk bangunan yang telah sedia ade untuk rujukan pihak berkuasa tempatan dan jaga untuk lain-kegunaan.
Syarikat ini turut menyediakan perkhidmatan untuk pelangan yang inginkan perhiasan atau aksesori rumah atau bangunan mereka direka khas oleh akitek professional. Perkhidmatan ini dipanggail “Interior design”.